კუჭ-ნაწლავის ბაქტერიები არის სასრგებლო ბაქტერიები, რომლებიც ეხმარება ჩვენს ორგანიზმს საჭმლის მონელებაში და ხელს უწყობს იმ სასარგებლო საკვები ნივთიერებების შეწოვას, რომელთაც ვიღებთ საკვებიდან. სამწუხაროდ, ხშირად ამ გარემოში ხვდება მავნე ბაქტერიებიც, რომლებიც აფერხებს საჭმლის მონელებას, იწვევს კუჭ-ნაწლავის ისეთი დაავადებების განვითარებას, როგორიცაა ანთება, გასტრიტი, წყლულები.
ჰელიკობაქტერია პიროლი მავნე ბაქტერიაა, რომელიც მკვიდრდება ჩვენს საჭმლის მონელებელ ტრაქტში, გვპარავს მნიშვნელოვან მკვებავ ნივთიერებებს, იწვევს მუცლის ქრონიკულ შებეილობას და ა.შ.
აუცილებელია, მისი დროულად აღმოჩენა და აღმოფხვრა, რათაა აიცილოთ კუჭ-ნაწლავის ტრაქტის ჯანმრთელობასთან დაკავშირებული უფრო სერიოზული პრობლემების განვითარება.
მოცემული პრობლემის გადასაჭრელად შეგიძლიათ გამოიყენოთ ხელნაკეთი საშუალება, რომლის მოსამზადებლად დაგჭირდებათ შემდეგი ინგრედიენტები:
- ლეღვის ჩირი
- ზეითუნის ზეთი
მომზადებისა და გამოყენების წესები:
ლეღვის ჩირი (აიღეთ თქვენთვის სასურველი რაოდენობის), გაყავით 4 ნაწილად, მოათავსეთ ქილაში, დაასხით ზეითუნის ზეთი ისე, რომ ლეღვი დაფაროთ. ქილას დაახურეთ ხუფი და 40 დღით გააჩერეთ სიბნელეში. მითითებული დროის გასვლის შემდეგ, შეჭამეთ ლეღვის ერთი ნაწილი და დალიეთ 1 ჩ. კ. ზეთი.
დადასტურებულია, რომ მოცემული საშუალების წყალობით შეძლებთ ჰემორეას (ბუასილის), ნაწლავური დაავადებების, ყაბზობის, ასთმის, ბრონქიტისა და სხვა დაავადებების მკურნალობას.
გისურვებთ ჯანმრთელობას!