ლეჩოს უმარტივესი რეცეპტი, რომელიც ნებისმიერ კერძს კიდევ უფრო გემრიელს გახდის

შემოგთავაზებთ უგემრიელესი ლეჩოს რეცეპტს, რომელიც ნებისმიერ კერძს საოცარ გემოსა და არომატს ჰმატებს. ლეჩო უმარტივესი მოსამზადებელია და ინგრედიენტებიც მინიმალური სჭირდება.

მოსამზადებლად დაგჭირდებათ შემდეგი ინგრედიენტები:

  • პამიდორი 3 კგ
  • ბულგარული პილპილი 25 ცალი
  • სტაფილო (დიდი) 5 ცალი
  • ხახვი (დიდი) 5 ცალი
  • შაქარი 1 ჩ. ჭ.
  • მარილი 1 ს. კ.
  • ზეთი 1 ჩ. ჭ.
  • ძმარი 9%-იანი 100 გრ

მომზადების წესი:

  1. პამიდორი გაატარეთ, დაამატეთ შაქარი, მარილი, ზეთი და ადუღეთ 15 წუთი.
  2. ბულგარული პილპილი დაჭერით ალყა-ალყა. სტაფილო გახეხეთ. ხახვი დაჭერით ალყა-ალყა.
  3. მომზადებული ინგრედიენტები დაამატეთ პამიდორს და აურიეთ. შემდეგ დაამატეთ ზეთი, მარილი, შაქარი და ადუღეთ 15 წუთი. ბოლოს დაასხით ძმარი და 2-3 წუთის შემდეგ  გადმოდგით ცეცხლიდან.

უგემრიელესი ლეჩო ცხელ-ცხელი გადაიტანეთ ქილებში და მოხუფეთ.