ნივრის მარინადი საკუთარი ხელით. ის არა მხოლოდ გემრიელი, არამედ სასარგებლოცაა

მიუხედავად იმისა, რომ ძალიან ბევრმა დიასახლისმა იცის ნივრის მარინადის სოცრი რეცეპტი, თავს უფლებას მივცემ და შემოგთავაზებთ განსაკუთრებულ რეცეპტს, რომლის მიხედვითაც ნივრის მარინადის მომზადება უმარტივესია და არ წაგართმევთ ბევრ დროს.

საჭირო იგრედიენტები:

  • წყალი 700 მლ
  • ნიორი 1 კგ
  • ძმარი 3 ს. კ.
  • შაქარი 4 ს. კ.
  • მარილი 2 ს. კ.
  • შავი პიმპილის 8 მარცვალი
  • მიხაკი 8 ცალი

მომზადების წესები:

  1. აიღეთ ნოირი, მოაშორეთ გარეთა ფოჩები. დაყავით კბილებად და არ გაარჩიოთ.
  2. აიღეთ ღრმა ჭურჭელი, ჩაასხით წყალი, დაამატეთ შაქარი, მიხაკი, შავი პიმპილის მარცვლები.
  3. დადგით ცეცხლზე, მაგრამ არ აადუღოთ, დაამატეთ ძმარი.
  4. აიღეთ ქილები და გაანაწილეთ მათში ნიორი, შემდეგ კი დაასხით მომზადებული ხსანარი.
  5. დაახურეთ და დადგით გრილ ადგილზე.
  6. რამდენიმე თვის შემდეგ ნივრის მარინადით შეგიძლიათ მიირთვათ და ისიმოვნოთ.

განსაკუთრებული რეცეპტითა და უმარტივესი გზით მომზადებული ნივრის მარინადით ყველას გაოცებთ.

გემრიელად მიირთვით!