თუ ნიორს შუაზე გაჭრით და გულს ამოაცლით, მიიღებთ საშუალებას, რომელიც არაერთ პრობლემას შველის

1482

ნივრის სასარგებლო თვისებების შესახებ ჩვენ არაერთხელ დაგვიმზადებია სტატია საკუთარი მკითხველისთვის, თუმცა არც თუ ისე დიდი ხნის წინ ამ საოცრად სასარგებლო პროდუქტის რამდენიმე ახალი თვისება აღმოვაჩინე. ერთ-ერთი სამეცნიერო ჟურნალში დაბეჭდილი სტატიის თანახმად, ნიორი არაჩვულებრივი საშუალებაა წონის დასაკლებად და სიმსივნის პროფილაქტიკისთვის.

ნივრის ნაყენი, რომლის დამზადების ინსტრუქციასაც დღევანდელ სტატიაში ჩვენი რედაქცია გთავაზობთ, დაგეხმარებათ ორგანიზმში ბინადარი ჭიებისა და პარაზიტების განადგურებაში, სისხლძარღვების გაახალგაზრდავებაში, ქოლესტერინის დონის დარეგულირებაში და ნივთიერებათა ცვლის პროცესების დაჩქარებაში.

ნივრის ნაყენი

ინგრედიენტები:

  • 200 გ სპირტი;
  • 200 გ გასუფთავებული და დაჭყლეტილი ნიორი.

მომზადება:

1. სანამ ნიორს დაჭყლეტთ ან დაკეპავთ, ამოაცალეთ მას გული. ახალგაზრდა ნივრისგან შეგიძლიათ დაამზადოთ ნაყენი გულის ამოღების გარეშე.

2. მოცემული რაოდენობით დაჭყლეტილ ნიორი მოათავსეთ მინის ქილაში და დაასხით 200 მლ სპირტი. დააყოვნეთ მიღებული მასა 10 დღით. ამ დროის გასვლის შემდეგ გაფილტრეთ ის და გაფილტრული სითხე შეინახეთ ბნელ ადგილას მინის ქილით.

მიღების წესი:

5 სუფრის კოვზ ცივ რძეში ჩაამატეთ 10 წვეთი ნივრის ნაყენი. მიირთვით ეს საშუალება ჭამამდე 20 წუთით ადრე დღეში 2-ჯერ. კურსის ხანგრძლივობა – 2 კვირა. საერთო ჯამში თქვენ უნდა ჩაიტაროთ ორი კურსი. კურსებს შორის აუცილებელია 2 კვირიანი შესვენების გაკეთება.

ამ საშუალების მიღებიდან 1 კვირაში თქვენ შეამჩნევთ, თუ როგორ გიუმჯობესდებათ საჭმლის მონელების პროცესი: სიმძიმის განცდა ჭამის შემდეგ აღარასდროს შეგაწუხებთ! გამომდინარე იქიდან, რომ ნივრის ნაყენი არაჩვეულებრიცად წმენდს სისხლძარღვებს, თქვენ შეძლებთ თავის ქრონიკული ტკივილების დამარცხებას და უძილობის პრობლემის გადაჭრას. გარდა ყოველივე ამისა, ამ ნაყენს საოცრად დადებითი გავლენა აქვს ჩვენს კანზე.

ამ სასმელისთვის უკუჩვენებები და გვერდითი მოვლენები არ არის დამახასიათებელი. რძეში გახსნილი ნივრის ნაყენი აბსოლიტურად უსაფრთხოა ჩვენი კუჭისთვის.

არ დაგავიწყდეთ ამ ღირებული ინფორმაციის გაზიარება მეგობრებისთვის, ისინი მადლიერები დარჩებიან.